Skip to main content
 

tuotteet

Käytämme hoidoissamme kosmeettisten huippusarjojen korkealaatuisia tuotteita, jotka olemme valinneet hoitolaamme Sinun ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

IN17 Skincare – Suomalaisen ihoklinikan kehittämä tuoteperhe

IN17 Skincare tuotteet on kehitetty vastaamaan kosmetologisten hoitoloiden ja ihoklinikoiden tarpeisiin. Sarjan tuotteet saivat alkunsa pitkään alalla yrittäjänä vaikuttaneen, Ihoklinikka Nuortion perustajan, Kosmetologi Petra Nuortio  intohimosta tuoda markkinoille korkeatasoisia ihonhoitotuotteita. IN17 tuotteet valmistetaan Helsingissä ja niillä on kaikilla Avainlippu-tunnus.

Yhä useampi haluaa nähdä näkyviä tuloksia. Niiden saavuttaminen on mahdollista Deep-Effect –kosmetiikkaa hyödyntämällä. Tuotteissa on käytetty monia edistyksellisiä raaka-aineita, kuten kantasolu-uutetta, peptidejä, hyaluronihappoa, A-vitamiinia, persikansiemenöljyä ja c-vitamiinia. Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita ja säilöntäaineet on minimoitu. Ne sopivat myös herkälle, allergiselle iholle, niin naisille kuin miehille. IN17 tuotteet sopivat erinomaisesti modernien laiteteknologioiden kanssa käytettäviksi, kuten Led valohoidon, ultraäänihoidon, HIFU hoidon, radiofrekvenssin ja laserin . Tuotteet rauhoittavat ja vahvistavat ihon omia toimintoja hoitola käsittelyn jälkeen. Kotihoidossa tuotteet jatkavat hoitolahoidon vaikutusta, joka päivä.

IN17 Skincare tuotteet ja ihonhoidot ovat saatavilla vain koulutettujen IN17 Skincare ammattilaisten kautta.

Lue lisää www.in17.fi

Jane Iredale – 100% mineraalimeikki

Monikäyttöiset Jane Iredale mineraalimeikit perustuvat puhtaisiin luonnonmineraaleihin sekä laadukkaisiin, ihoa hoitaviin raaka-aineisiin. Meikeissä käytetyt vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua sekä sertifoitua luomua aina, kun mahdollista.

Peittävyyden, levittyvyyden ja hienon rakenteen takaamiseksi Jane Iredale käyttää mineraaleissaan myös uusinta teknologiaa, joka varmistaa esimerkiksi hyvän suojakertoimen ja lopputuloksenaan kuuluisan pehmeäpiirtoefektin.

jane-iredale