tuotteet

Käytämme hoidoissamme kosmeettisten huippusarjojen korkealaatuisia tuotteita, jotka olemme valinneet hoitolaamme Sinun ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

IN17 Skincare – Suomalaisen ihoklinikan kehittämä tuoteperhe

IN17 Skincare tuotteet on kehitetty vastaamaan kosmetologisten hoitoloiden ja ihoklinikoiden tarpeisiin. Sarjan tuotteet saivat alkunsa pitkään alalla yrittäjänä vaikuttaneen, Ihoklinikka Nuortion perustajan, Kosmetologi Petra Nuortio-Katajiston intohimosta tuoda markkinoille korkeatasoisia ihonhoitotuotteita. IN17 tuotteet valmistetaan Helsingissä ja niillä on kaikilla Avainlippu-tunnus.

Yhä useampi haluaa nähdä näkyviä tuloksia. Niiden saavuttaminen on mahdollista Deep-Effect –kosmetiikkaa hyödyntämällä. Tuotteissa on käytetty monia edistyksellisiä raaka-aineita, kuten kantasolu-uutetta, peptidejä, hyaluronihappoa, A-vitamiinia, persikansiemenöljyä ja c-vitamiinia. Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita ja säilöntäaineet on minimoitu. Ne sopivat myös herkälle, allergiselle iholle, niin naisille kuin miehille. IN17 tuotteet sopivat erinomaisesti modernien laiteteknologioiden kanssa käytettäviksi, kuten Led valohoidon, ultraäänihoidon, HIFU hoidon, radiofrekvenssin ja laserin . Tuotteet rauhoittavat ja vahvistavat ihon omia toimintoja hoitola käsittelyn jälkeen. Kotihoidossa tuotteet jatkavat hoitolahoidon vaikutusta, joka päivä.

IN17 Skincare tuotteet ja ihonhoidot ovat saatavilla vain koulutettujen IN17 Skincare ammattilaisten kautta.

Lue lisää www.in17.fi

Bioline – Jos näkyvät tulokset ovat sinulle tärkeintä, on Bioline valintasi

Bioline on tulevaisuuden ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset ja modernit kotihoito- sekä hoitolatuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista.

Luonnonaineiden tunnetut kosmeettiset ominaisuudet on löydetty uudelleen ja jalostettu Biolinen laboratorioissa modernin teknologian keinoin. Paljon vaikuttavia aineita ja vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita sekä kasviöljyjä sisältävät tuotteet ovat turvallisia, mutta tehokkaita – Bioline tuotteiden voima lähtee luonnosta!

bioline

jane-iredale

Jane Iredale – 100% mineraalimeikki

Monikäyttöiset Jane Iredale mineraalimeikit perustuvat puhtaisiin luonnonmineraaleihin sekä laadukkaisiin, ihoa hoitaviin raaka-aineisiin. Meikeissä käytetyt vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua sekä sertifoitua luomua aina, kun mahdollista.

Peittävyyden, levittyvyyden ja hienon rakenteen takaamiseksi Jane Iredale käyttää mineraaleissaan myös uusinta teknologiaa, joka varmistaa esimerkiksi hyvän suojakertoimen ja lopputuloksenaan kuuluisan pehmeäpiirtoefektin.

Jane Iredale tuotesarjaan kuuluvat muun muassa meikkipohjat, peitevärit, valokynät, aurinkopuuterit, luomivärit ja poskipunat.

Forlle’d

Forlle’d on japanilainen, ylellinen korkean teknologian kosmetiikkasarja, joka esittelee pienimolekyylisen hyaluronihapon eli Hyalogyn tuotteissaan.

Hyaluronihapolla on tärkeä rooli aineenvaihdunnan prosesseissa, kuten solujen vuorovaikutuksessa ja synteesissä: se auttaa suojaamaan soluimmuniteettia sekä estää infektioita. Yksi Hyalogyn tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kyky säilyttää kosteutta – jopa 6000 kertaa oman itsensä painon verran!

Forlle’d Hyalogy tekeekin ihosta täyteläisen, syväkosteutetun ja ihon luonnollinen puolustuskyky vahvistuu.

forlled