tuotteet

Käytämme hoidoissamme kosmeettisten huippusarjojen korkealaatuisia tuotteita, jotka olemme valinneet hoitolaamme Sinun ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

IN17 Skincare – Suomalaisen ihoklinikan kehittämä tuoteperhe

IN17 Skincare tuotteet on kehitetty vastaamaan kosmetologisten hoitoloiden ja ihoklinikoiden tarpeisiin. Sarjan tuotteet saivat alkunsa pitkään alalla yrittäjänä vaikuttaneen, Ihoklinikka Nuortion perustajan, Kosmetologi Petra Nuortio-Katajiston intohimosta tuoda markkinoille korkeatasoisia ihonhoitotuotteita. IN17 tuotteet valmistetaan Helsingissä ja niillä on kaikilla Avainlippu-tunnus.

Yhä useampi haluaa nähdä näkyviä tuloksia. Niiden saavuttaminen on mahdollista Deep-Effect –kosmetiikkaa hyödyntämällä. Tuotteissa on käytetty monia edistyksellisiä raaka-aineita, kuten kantasolu-uutetta, peptidejä, hyaluronihappoa, A-vitamiinia, persikansiemenöljyä ja c-vitamiinia. Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita ja säilöntäaineet on minimoitu. Ne sopivat myös herkälle, allergiselle iholle, niin naisille kuin miehille. IN17 tuotteet sopivat erinomaisesti modernien laiteteknologioiden kanssa käytettäviksi, kuten Led valohoidon, ultraäänihoidon, HIFU hoidon, radiofrekvenssin ja laserin . Tuotteet rauhoittavat ja vahvistavat ihon omia toimintoja hoitola käsittelyn jälkeen. Kotihoidossa tuotteet jatkavat hoitolahoidon vaikutusta, joka päivä.

IN17 Skincare tuotteet ja ihonhoidot ovat saatavilla vain koulutettujen IN17 Skincare ammattilaisten kautta.

Lue lisää www.in17.fi

advanced nutrition programme

Advanced Nutrition Programme – Sisäinen ihonhoito

Sisäinen ihonhoito toimii solutasolla – sisältä ulospäin. Ihonhoidon kulmakivet ovat aina olleet – ja ovat yhä edelleen: laadukkaat hoitovoiteet, ulkoilu, terveet elämäntavat, sekä riittävä lepo. Usein unohdamme ihonhoidossa sen kaikkein tärkeimmän osan – ravinnon. Vaikka hoitaisimme kuinka ahkerasti ihoamme ulkoisesti, ilman tärkeitä öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja emme pääse maksimaaliseen tulokseen. Aina emme kuitenkaan saa päivittäisestä ravinnostamme kaikkea mitä ihomme tarvitsee pysyäkseen kauniina ja kimmoisana. Uskomme, että näiden raaka-aineiden määrä sekä laatu Advance Nutrition ProgrammeTM-tuotteissa riittää käänteentekeviin tuloksiin ihonhoidon päivittäisissä rutiineissa yhdessä hyvän ulkoisen ihonhoidon kanssa.

Sisäinen ihonhoito perustuu monipuoliseen, terveelliseen ravintoon. Marjat, pähkinät, hyvät rasvat ja hiilihydraatit ovat hyvän ruokavalion perusta.

Olemme yhdistäneet tehokkaisiin ihonhoito-ohjelmiimme laadukkaat ihovitamiinit tukemaan ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ihoravinteilla saamme tukea acnen, rosaccean, atooppisen ihottuman ja kuivan ihon hoitoon. Lisätietoja saat maksuttomassa ihonhoidon konsultaatiossa.

Pevonia Botanica on luonnonmukaisen ihonhoidon parhaimmistoa menestyksekkäissä hoitoloissa ympäri maailmaa

Tarjolla on myös laaja valikoima ammattilaishoitoja tukevia kotihoitotuotteita, joiden avulla on helppo ylläpitää ihon hyvinvointia.

Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistettynä innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia hoito elämyksiä. Pevonialla on oma Go Green -ohjelma, joka takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineen maalta ja merestä sekä sen, ettei tuotteita testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.

pevonia botanica

Jane Iredale – 100% mineraalimeikki

Monikäyttöiset Jane Iredale mineraalimeikit perustuvat puhtaisiin luonnonmineraaleihin sekä laadukkaisiin, ihoa hoitaviin raaka-aineisiin. Meikeissä käytetyt vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua sekä sertifoitua luomua aina, kun mahdollista.

Peittävyyden, levittyvyyden ja hienon rakenteen takaamiseksi Jane Iredale käyttää mineraaleissaan myös uusinta teknologiaa, joka varmistaa esimerkiksi hyvän suojakertoimen ja lopputuloksenaan kuuluisan pehmeäpiirtoefektin.

Jane Iredale tuotesarjaan kuuluvat muun muassa meikkipohjat, peitevärit, valokynät, aurinkopuuterit, luomivärit ja poskipunat.

jane-iredale