Ajankohtaista

Ihoklinikka Nuortion ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset.

Uusimmat innovaatiot ihonhoidossa – Ihoklinikka Nuortio edustaa alansa ehdotonta huippua

Kosmetologiset hoidot ovat kehittyneet lyhyessä ajassa huimasti. Alan paras osaaminen, oikeat tuotteet ja uusin laiteteknologia kohtaavat Ihoklinikka Nuortion tiloissa Turussa, Sibeliuksenkatu 3:ssa. Ihoklinikan yhteydessä toimii myös ammattikosmetiikkatuotteiden koulutuskeskus ja tukku IN17 Skincare.

Yrityksen ideana on ollut laajentaa toimintaansa ja jakaa uusinta tietotaitoa myös alan ammattilaisille, kosmetologeille ja esteettisille sairaanhoitajille. Ihoklinikka Nuortio kutsuukin sekä ihonhoitoa tarvitsevat asiakkaat että kauneudenhoitoalan ammattilaiset tutustumaan ihonhoidon uutuuksiin ja huipputuotteisiin. Olemme avoinna arkisin 10–17 tai sopimuksen mukaan – lämpimästi tervetuloa.

Ihonhoito aloitetaan klinikalla aina henkilökohtaisella konsultaatiolla. Kartoitamme ihon tarpeet ja uusimmat hoitomahdollisuudet. Konsultaation pohjalta voimme auttaa asiakasta vaativimmissakin iho-ongelmissa, kuten ihon juonteissa, aknessa, erilaisissa tulehdustiloissa ja muissa iho-ongelmissa. Klinikan henkilökuntaan kuuluu kosmetologien lisäksi sairaanhoitaja sekä plastiikkakirurgian erikoislääkäri.

Ihoklinikan suurin aluevaltaus on ollut IN17 Skincare -tuotteiden suunnittelu ja tuotekehitys. IN17 on uusin suomalainen innovaatio tuloksellisessa ihonhoidossa. Sarja syntyi Ihoklinikka Nuortion perustajan Petra Nuortio-Katajiston intohimosta tuoda markkinoille hajusteetonta, puhdasta ja aktiiviaineita korkein pitoisuuksin sisältävää kosmetiikkaa. Sarja syntyi vastaamaan modernin kosmetologisen hoitolan ja ihoklinikan tarpeita. Sarjan syntyvuodeksi valittiin luonnollisesti suomalaisuutta juhlistava vuosi 2017. Suomi 100 -juhlavuosi tukee erityisesti suomalaista työtä ja työllisyyttä. Kaikki IN17 Skincare -tuotteet valmistetaankin alusta loppuun Suomessa ja ne kantavat ylpeydellä avainlipputunnustaan.

infuzion

Ihoklinikan uusin innovaatio laitepuolella on ehdottomasti INFUZION SYSTEM, neulaton vaihtoehto injektiohoidoille. Infuzion System rantautui Ruotsista Suomeen ensimmäisenä Ihoklinikka Nuortiolle!

Nyt on vihdoin tarjolla tehokas hoitomuoto myös niille, jotka eivät halua käyttää neuloja hoidoissaan tai vieroksuvat perinteisiä injektiohoitoja. INFUZION SYSTEM vastaa injektiohoidon tasoa eikä ole kasvohoito. Menetelmä on myös erinomainen välihoito ja ylläpitohoito injektoidulle iholle. Hoito voidaan toteuttaa kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsien selkämyksille.

Hoidon ideana on, että pystymme saavuttamaan injektioita vastaavan hoitotuloksen ilman neuloja, kipua tai puudutteita. Kerran viikossa annettavalla kolmen hoitokerran sarjalla saavutamme jopa kuusi kuukautta kestävän hoitotuloksen. Hoitoon varataan aikaa vain 20 minuuttia ja tulokset ovat havaittavissa välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen – iho säteilee nuorekkuutta ja elinvoimaa!

Infuzion System on patentoitu menetelmä, jossa keraamisen kuulan avulla hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihokudokseen. Ihoa ei rikota, hoito on hemmottelevan helppo eikä toipumisaikoja tarvita!

IN17 Skincare -ihonhoitosarja tukee erityisesti laitehoitoja ihoklinikoilla sekä asiakkaan päivittäistä turvallista ihonhoitoa kotona. Sarjan tehokkaat ja hajusteettomat tuotteet auttavat ihoa palautumaan nopeammin esimerkiksi mikroneulauksen tai erilaisten laitehoitojen jälkeen. Tuotteissa käytetty innovaatioraaka-aine kantasolu-uute tukee ihon omien kantasolujen toimintaa, ja sitä saadaan IN17-tuotteisiin merilevästä. Suuret pitoisuudet hyaluronihappoa puolestaan syväkosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa. Vitamiinit A ja C taas tukevat ihon toimintoja sekä aktivoivat kollageenin tuotantoa.

Sarjan suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota myös säilöntäaineisiin ja niiden vähäiseen määrään, jotta kosmetiikan kemikaalikuorma ja reaktioherkkyys voitaisiin pitää mahdollisimman alhaisena. Sarja sopii erinomaisesti siis myös hajusteallergikoille. Sarjan kaikki raaka-aineet löytyvät Allergia- ja astmayhdistyksen allergiaportaalista, ja lisätietoa tuotteista saat info@in17.fi.

Varaa sinäkin aikasi tulokselliseen INFUZION SYSTEM -hoitoon ja nauti nuorekkaasta, säteilevästä ihosta! IN17 Skincare -hoitotuotteiden avulla ylläpidät hoidon tulosta turvallisesti ja tehokkaasti kotonasi päivittäin.

RYPYT POIS 20 minuutissa! Nyt se on totta! = INFUZION SYSTEM + IN17 Skincare

Tutustu ja ihastu – www.ihoklinkkanuortio.fi

 

infuzion in17