Sairaanhoitajan palvelut

Olemme erikoistuneet medikaalisiin ihonhoitoihin. Klinikkallamme on käytössä markkinoiden uusimmat laiteteknologiat. Arvoinamme on suomalaista kauneusihannetta mukaillen, laatu ja turvallisuus huomioiden.

Sairaanhoitajan palvelut

Olen Erja Lätti-Vehkaluoto, Restylane kouluttaja, jolla on 37-vuoden kokemus kauneusalalta. Näistä yli 20-vuotta olen viettänyt Restylane-täyteaineiden parissa. Toimin Helsingin keskustassa vuonna 1984 perustamassani kauneushoitolassa EL-salongissa.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, SKY-Cidesco kosmetologi. Vuosien aikana olen kouluttautunut useita kertoja kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hallussani on siis kaikki täyteaineiden laittometodit ja teen myös silmänalueen hoitoja.

Toimin Ihoklinikka Nuortion tiloissa myös Valviran ja aluehallintoviraston rekisteröimänä terveydenhuollon ammattilaisena. Hoidoissani olet kokeneissa käsissä, tervetuloa!

Erja Lätti-Vehkaluoto

Erja Lätti-Vehkaluoto

Restylaine-asiantuntija
Sairaanhoitaja-Kosmetologi

Restylane hinnasto

Toimenpide sisältää aina Emla- puudutteen ja henkilökohtaisen suunnitelman. Käytän myös kanyylatekniikkaa.

Skinboosterit 330-360€ / pieniin juonteisiin, kuten huulirypyt, silmänympärysrypyt, otsan poikittaiset juonteet. Samalla käyntikerralla 2kpl Skinbooster yht.550€

Fynesse 360€

Refyne 420€

Lyft, Volume, Kysse, Defyne 460€Aikoja täyteaineisiin voit varata sähköisen ajanvarauksen kautta, josta näet Erjan seuraavan käyntikerran.